Inspirerende kerstmagazines 2020

Hallo leuke mensen! Het is december en ik zit volop in kerstsferen. Hoe is het bij jou? Staat de boom al? Is je huis -net als hier- hysterischer in kerstsferen dan ooit? Denk je al na over wat je gaat eten deze Kerst? Ik ben er al weken mee bezig en heb al een heleboel inspiratie om me heen verzameld. Daarom leek het me wel tof om vandaag een blogpost te schrijven over een aantal inspirerende kerstmagazines.

Feest – van Uitpaulineskeuken.nl
Feest is echt een heerlijk magazine met wel 70 recepten voor de feestdagen. Het is het magazine van Pauline en Annika van de populaire blog Uitpaulineskeuken.nl. Ze hebben het gemaakt ter ere van hun 10-jarig bestaan. Het magazine staat boordevol lekkere recepten, zoals een bakplaat met kip, pompoen en halloumi, cheesecake met salted pecan caramel (HALLO), bladerdeeg strudel met bietjes en wat heerlijke foccacia’s. Maar naast 70 recepten vind je in het magazine ook interviews, tips (voor tafelstyling of kerstcadeau’s bijvoorbeeld) en al met al ziet het er gewoon echt goddelijk uit. Aanrader! En te koop via de website van Uitpaulineskeuken.nl.

feesthoofdfoto

PLUS magazine
Een ander magazine dat heerlijk is, is het PLUS decembermagazine. Het draait helemaal om goed eten en je vindt er onwijs veel inspiratie voor recepten voor Kerst. Ik maakte zelf bijvoorbeeld al de pittige broccoli met varkensrollade klaar, maar je leest er ook over recepten als tiramisu met mango en een pasteitje met ragout en truffel. Mensen, wat heerlijk. Echt ff meepakken in de winkel!

optie1

ELLE kerst
Dan eentje van een hele andere orde; het magazine Elle à table (wat vermoedelijk normaal Elle eten is?) is echt een praaaachtig kerstmagazine. Het is een beetje alsof je naar het museum gaat; zo mooi is dit magazine. De fotografie is gestoord; het zijn net stillevens. De pagina’s zijn prachtig, de opmaak is mooi, het materiaal van het papier is luxe. Echt; dit is zoooo’n mooi magazine. Ik moet wel toegeven dat ik er nog geen recept uit bestudeerd heb, maar alleen al het kijken en bladeren door dit magazine maakte me gelukkig. Bonustips: de fotografie is zó mooi, dat ik misschien binnenkort wat pagina’s uit het magazine scheur om die in te lijsten. Leuk voor in huis ;-).

ellehoofdfoto

Delicious Kerst
68 recepten, schoon aan de haak. Delicious Kerst is een lekker kerstmagazine met voor ieder wat wils. Echt makkelijke recepten (hallo bietengnocchi met burrata en zoete aardappel met coppa en flatbread <3), maar ook hele mooie roasts (lamsbout met basilicum en macadamia anyone?) en naja gewoon écht voor ieder wat wils. Er staat ook een recept in voor een Rotolo (geen idee wat dat is) met prei, hazelnoot en salieboter en HALLO ik leef hier voor. Kortom: heel veel inspiratie voor Kerst. 😀

delicoushoofdfoto

Allerhande Kerst
Zelf heb ik ‘m nog niet in m’n handen gehad, maar de Allerhande Kerst is toch ook altijd wel een hit. Dus dat zal dit jaar ook wel zo zijn :D.

De Gruwelijk Grillen Kerstspecial
En de klapper van allemaal is natuurlijk de Gruwelijk Grillen Kerstspecial :D. Mijn eigen e-book vol kerstrecepten is in een week tijd al bijna 6000x gedownload 😀 Woehoe! Je vindt in de Gruwelijk Grillen Kerstspecial 20 lekkere recepten voor de feestdagen. Van kerstmenu’s tot tips voor kerststyling, van voor- tot bijgerecht en van hoofd- tot nagerecht. En je download het magazine gratis hier.

cover

Zo! Dat was mijn overzicht van toffe Kerstmagazines van 2020. Zelf heb ik nog geen idee wat ik ga maken deze Kerst, maar ik wens jou in ieder geval hele gezellige dagen toe. Ik hoop dat je iets aan dit overzicht hebt en wens je een hele fijne maand toe <3.

Volg mijn leven op Instagram
Ik geef je een kijkje achter de schermen in mijn persoonlijke leven én deel veel lekkere recepten met je. Volg mij via @Lterveld!

Volg mijn recepten via Facebook
Altijd op de hoogte zijn van genoeg receptinspiratie? Volg mij dan op Facebook. Op mijn facebook pagina Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet deel ik iedere dag een lekker recept.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *