Lekker lunchen: brood met humus, haloumi of aubergine en dukkah

Joehoe! Vandaag heb ik een lekker lunchrecept voor je. Ik had nog wat awesome ingrediënten in huis en maakte daar een hele lekkere lunch mee, dus die wil ik graag met je delen.

Nodig voor twee personen: 4 boterhammen – 1/2 aubergine – 1/2 blokje haloumi uit de supermarkt – 4 eetlepels hummus (pikant) – 4 plukjes rucola – een beetje zelfgemaakte dukkah*

*niet per se nodig, maar wel lekker.

Rooster de boterhammen 5 minuutjes in de oven, totdat ze knapperig zijn.

Snijd de aubergine en haloumi in plakken en grill beide tussen een tosti-grill totdat ze streepjes hebben.

Smeer de boterhammen uit de oven dan in met hummus en beleg de ene helft met gegrilde aubergine en de andere helft met gegrilde haloumi. Top af met een beetje rucola en wat dukkah. Enjoy!

Ja ja, het is een super simpel recept, maar ik vond het wel echt een hele chille lunch, dus ik wilde het toch graag met je delen. Je proeft alle smaken heel goed en vooral die variant met haloumi vond ik geweldig. Maar dat is logisch, want Haloumi is kaas en kaas is awesome <3.

Geniet van je lunch! 😀

sintlovestoffetosti


Zoek je een tof cadeau voor Sinterklaas?
Zet mijn tosti-boek TOFFE TOSTI’S op je verlanglijstje of verras iemand anders er mee! Hij kost €14,95 (bestel hier!) en als je ‘m vandaag voor 23:59 bestelt, heb je ‘m morgen in huis.

Zullen we contact houden?
Volg me ook via INSTAGRAMYOUTUBE of FACEBOOK?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *