Zomerse wraps met tomaat in balsamico, mozzarella en vijgenchutney

Hallo allemaal! Wat fijn dat je weer meeleest! Ik heb gister als lunch echt vet heerlijk gegeten en het recept past helemaal in de summer vibes van dit moment. Mjam! Ik maakte wraps met tomaat, mozzarella, basilicum en asperges en vijgenchutney. NICE! Als je burrata in de supermarkt vindt, zou ik die gebruiken in plaats van mozzarella, maar verder is dit recept echt TOP. Al zeg ik het zelf 😀

Nodig voor één persoon: 3 tortilla’s – 3 handjes gekleurde tomaatjes – 1 gewone tomaat – 1 bol buffelmozzarella of 1 bol burrata – een scheut balsamico-azijn – 10 blaadjes basilicum – 1/2 pakje groene aspergetips – 3 eetlepels vijgenchutney

Halveer de tomaatjes en snijd de normale tomaat en de groene aspergetips in stukjes. Doe dit in een kom en schenk er wat balsamico-azijn over. Scheur wat basilicumblaadjes en doe die ook in de kom en meng alles door elkaar.

Bak een voor een de wraps in een droge pan. Als je beide kanten ongeveer 20 seconden bakt in een hete pan, krijg je lekkere knapperige wraps!

Smeer de wraps vervolgens in met vijgenchutney, beleg dat met de tomaatjes en top af met burrata of mozzarella. Beetje peper en zout er overheen en klaar is je wrap!

Een súper lekkere maaltijd voor in de zomer. Lekker om meteen op te eten of eventueel mee te nemen naar het park. Ohhhhh, ik heb er nu al weer zin in <3.

Ga je het klaarmaken? Laat hieronder dan weten wat je er van vond! Het klinkt misschien haast te simpel, maar het was echt heel erg lekker en ik ben benieuwd of jullie er ook van genieten  :D.

Ik zou het knettervet vinden als je mijn boeken kocht
Mijn derde boek heet TOFFE TOSTI’S en de tweede druk is al bijna op. Snel naar de winkel of bestellen dus! Het kost €14,95 en is verkrijgbaar bij de boekhandel, Bruna of via Bol.com.

Bestel hier mijn eerste of tweede boek.

Hé, laat eens wat van je horen?
Zullen we contact houden via INSTAGRAM, YOUTUBE of FACEBOOK?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *