Mijn afgelopen week – M’n eerste YouTube video (aaah!), heel veel slecht voer en een dag vrij om te bloggen

Joehoe, hallo allen! Daar ben ik weer eens met een blogpost over mijn afgelopen week. Het was wel weer een enerverende week, met o.a. mijn eerste youtube video, heel veel slechts eten, natuurlijk weer een borrel en meer(!) en daarom wel leuk om over te schrijven. Lees verder als je benieuwd bent!


Maandag – Is het Blue Monday? Ehm.. JA
Mijn maandagochtend begon vreselijk met ab-so-luut niet uit bed kunnen komen. Gewoon totaal 100% niet. Als je mij had verteld dat het Blue Monday was, had ik je meteen geloofd. Ik begon de dag op mijn werk met het opnemen van een vrije dag, de komende vrijdag. Damn wat gaat het weekend steeds snel en dan is het echt te kort met én m’n blog, én een sociaal leven én fulltime werken én een vriendje op anderhalfuur reistijd. Dus, een vrije dag it is! Verder verliep m’n maandag hartstikke prima hoor. En ‘s avonds ging ik lekker met een paar collega’s weer pubquizzen (goeie traditie aan ‘t worden), maar dit keer in Café Kostverloren, ipv Bar Baarsch. Super gezellig café en ze hebben er Palm, vet verrukkelijk. We dachten trouwens dat we VET goed bezig waren met de quiz, we konden eindelijk eens wat antwoorden geven en ook zeker weten dat ‘t goed was. Maar we werden laatste. Damnnnnn! Maar goed, we blijven oefenen.

Overigens at ik maandag wegens tijdgebrek magnetronpannenkoeken. Heerlijk, zo nu en dan. En ik deed maandag een poging om m’n YouTubefilmpje, die ik zondag had opgenomen en ge-edit, op YouTube te zetten, BUT NOPE, dat ging niet. Duurde met mijn ubersnelle internet zo’n 360 minuten. Aint nobody got time for that?!















Dinsdag – Fuck dinsdag
Dinsdagochtend begon dan écht geweldig: ik versliep me. Om half 10 schrok ik wakker en schoten allerlei gedachtes door m’n hoofd -je kent ‘t wel: SHIT WELKE DAG IS HET, HET IS ZATERDAG TOCH? IK HEB GISTER GEBORRELD DUS HET MOET WEL ZATERDAG ZIJN, TOCH? OF NIET. Toen ik op m’n mobiel keek was het inderdaad géén zaterdag, maar dinsdagochtend en moest ik allang op m’n werk zitten. Aiiii. Gelukkig was ik er binnen twintig minuten. Een persoonlijk record moet ik toegeven; douchen, aankleden, make-uppen en naar m’n werk fietsen in twintig minuten. Nice! Daarna ging m’n dag best goed hoor. ‘s Avonds at ik kipburgers en die waren erg lekker. En toen begon mijn uberhaat-avond waar je vast al over gelezen hebt; mijn internet deed het niet. Terwijl ik echt duizend dingen wilde doen en dat allemaal online moest. Dikke grrr, maar daar ga ik me nu niet meer over uitlaten haha. Hele fijne dinsdag 😉

Woensdag – M’n eerste YouTube video online!
Woensdagochtend begon dan alweer ge-wel-dig. Ik heb écht mijn week. Ik schrok om 20 over 8 wakker. En moest om half 9 bij de fysio zijn. Fuck me! Dus supersnel douchen, aankleden en tas inpakken en op naar de fysio. En ik redde het, wiehoe! Maar mijn fysio zit dan ook op 2 minuten lopen, haha. Mijn werkdag woensdag was dan gewoon weer heerlijk en ‘s avonds ging ik naar m’n vriendje. Waar het eindelijk lukte om de YouTube-video online te zetten (Heb je ‘m al gezien? Niet? Kijk hier!). Meteen kreeg ik allemaal leuke reacties, wiehoe! Ik vond het echt vet spannend, maar weet zeker dat ik door ga, door al die leuke reacties :D. Verder had Bas woensdag cupcakes gebakken, vet lief. Omdat ik de hele dag over whatsapp had geroepen dat ik daar zo zin in had. Oh en wat óók fijn was aan woensdag: de moeder van de huisgenoot (Joost) van Bas kwam voor ons koken. Ze maakte haar beroemde stoofvlees, waar ik Joost en Bas al heel vaak over had gehoord. ‘T moest geweldig zijn. En dat was het! Heel lekker. Heel anders dan hoe ik mijn eigen stoofvlees maak, maar wel heel lekker. Woensdag was dus geslaagd 🙂

Donderdag – Wijn is fijn!
Donderdag begon ‘s ochtends dan eindelijk normaal, hahaha. Fijn! Op werk had ik een heerlijke dag en in ‘t vooruitzicht was een vrije vrijdag, NICE. ‘s Avonds at ik wraps van sla en daarna ging ik bij een vriendin langs om thee te drinken en met kat James -je weet wel, die waar ik een maandje op heb gepast- te knuffelen. Thee werd al gauw wijn en om een uurtje of één kwam ik enigszins wankelend thuis :D. Maar geen probleem, want vrijdag was ik vrijjjjjjj!!



















Vrijdag РVoor ̩̩n dagje fulltime blogger
Ik begon m’n dag heerlijk met uitslapen tot 10 uur. Wel even m’n slaap van de afgelopen week inhalen, maar niet te lang, want ik had vrij met een doel: bloggen. Ik had echt nog zo veel mail in m’n inbox en moest van alles regelen. Uiteindelijk ben ik van 10 tot 5 non stop bezig geweest. Nouja, ik heb tussendoor nog even m’n tafel afgemaakt (vet trots! check dis out).

Om 5 uur hield m’n internet er weer mee op, maar het grootste deel van m’n blog to-do’s had ik wel gedaan. Moet je nagaan, super lang! Dat had ik echt nooit in de avonduren kunnen doen. Ik moet ook zeggen dat het echt super heerlijk was; zo’n hele dag met m’n blog bezig zijn. En nu ben ik nog niet eens toegekomen aan de nieuwsbrief, het overgaan op .nl en een ander secret project. Potverdikkie. Maar het was een fijne dag. De rest van de dag heb ik in bed doorgebracht met duizend afleveringen Lost. Inmiddels ben ik halverwege seizoen 2 :).

Zaterdag & Zondag – Het is weekend!
Zaterdagochtend had ik een afspraak staan voor m’n blog (the secret project, waar later meer over) en daarna had ik weekend. En dat ging ik enorm partyhardy vieren met wederom duizend afleveringen van Lost. Haha, heerlijk. Aan ‘t einde van de dag ging ik dan naar m’n vriendje en daar kookte ik m’n heerlijke Italiaans gehaktballen. ‘s Avonds deden we niet veel. En zondags ook niet, hahaha. Geen reet eigenlijk:)

Inmiddels zit ik in de trein terug naar Amsterdam. Vanavond schrijf ik nog twee blogjes en doe ik nog een ander ding voor m’n blog. En kijk ik hopelijk nog een aflevering Lost. Maar het belangrijkste: vroeg naar bed, zodat ik morgen gewoon op tijd en uitgeslapen op werk ben ;). Verder heb ik komende week maar weinig spannende dingen gepland staan; maandag pubquiz, heel misschien dinsdag sporten, donderdag komt de nieuwe aflevering van Vikings seizoen 2 (kwijlllllll) en verder is m’n agenda tot nu toe leeg. Heerlijk!

VOLG DEZE BLOG(ster) VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

6 reacties op “Mijn afgelopen week – M’n eerste YouTube video (aaah!), heel veel slecht voer en een dag vrij om te bloggen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *