Aardappeltjes met spek, paprika en ui met hamburgers

Goedenavond! Vandaag is een hele leuke dag:) Ik ben langs geweest op de LINDA. redactie en ik mag gaan bloggen voor LINDA!! Super leuk! Dus binnenkort kun je mijn avondmaaltjes (en meer!) ook volgens via lindamagazine.nl. WOEHOEE!!

Nu over m’n avondeten, dat was een behoorlijke ramp vanavond. Ik had me vreselijk verheugd op krieltjes met spekjes en ui, maar de krieltjes waren over datum (shit!) en toen moest ik andere aardappeltjes gebruiken (uit de vriezer) en dat was wel een tegenvaller.. Maar als je gewoon krieltjes gebruikt en die klaarmaakt met spekjes, ui en paprika is het wel heel lekker! Hamburgers erbij en eten maar! Niet heel gezond of fatsoenlijk jammergenoeg.. Maargoed:)

Morgen ben ik ECHT klaar met m’n scriptie (als het goed is… aaah!) en om dat te vieren ga ik misschien uit eten. Blijf op de hoogte via Facebook! En anders morgen gewoon een blogberichtje:)

Fijne avond!

(Oeeeh ik ben zo blij!!)


8 reacties

Ellen -

Ik zag net je blog voorbijkomen op linda 😉 Leuk!

En over je eten: ik eet dit zelf ook heel vaak, maar dan zonder de hamburger maar met boontjes. De boontjes haal ik uit de vriezer, zodat ik ze niet hoef voor te koken en die roerbak ik mee. Ik gebruik de magnetron om de krieltjes voor te garen en zo wordt het echt een eenpansmaaltijd :)

leonie -

Oh, ik als afwas-hater HOU van eenpansmaaltijden. Toch maar eens proberen om krieltjes in de magnetron te maken dan.. Dan ga ik alleen wel voor verse boontjes, die hoef je ook niet per se voor te koken als je ze wokt!

Trouwens, achteraf had de hamburger er inderdaad niet bij gehoeven, 't is al een maaltijd op zich!

leonie -

Bedankt!! Ik denk dat het inderdaad heel tof gaat worden :) 😀

fashionisaparty.com -

gefeliciteerd joh! wat super tof lijkt me dat!

SophieSweetVintage -

Dat is leuk nieuws! Gefeliciteerd :) En succes met de laatste loodjes wat je scriptie betreft..

Kelly -

Super leuk, gefeliciteerd!

leonie -

😀 Bedankt!

Reageer ook