Gehaktballen met aardappeltjes en spuitjes

Hoiiiii lieve lezers! Daar ben ik weer hoor! En I knowwww ’t heeft veel te lang geduurd ๐Ÿ˜› Maar goed… Mijn avondeten.. Ik verwacht dit keer voor ’t eerst negatieve reacties omdat heel veel mensen niet van spuitjes houden, maar ik lekker wel:) Ik at dus gehaktballen met gefrituurde aardappelpartjes en spruitjes:

Gehaktballen:
-300 gr gehakt (worden 4 ballen)
– een halve ui
– een ei
– gehaktkruiden van versteege

Alles in elkaar kneden en de gehaktballen in een braadpan ongeveer 20 minuutjes en af en toe water toevoegen zodat het vlees goed gaar wordt! En veel keren natuurlijk! Ik doe er ook altijd wat ketchup bij in de pan, dan krijg je een lekkere jus!

Aardappeltjes moet je rauw halveren (ik gebruik altijd een pandje krieltjes v/d appie) en ongeveer 6 min in de frituurpan op 180graden.

Spruitjes zijn verrukkelijk als je ze kookt en opeet met whisky cocktailsaus ๐Ÿ™‚ Echt waar:)

Oeeh wat heb ik lekker gegeten:) Echte Hollandse goed gelukte gehaktballen.

Nu weer even slecht nieuws, waarschijnlijk blog ik morgen niet! Ik moet weeeeeeer eten op A’dam CS! (Kan iemand daar ff een restaurant beginnen met fatsoenlijk eten ipv patat, pizza, gekab of kleffe pasta?) Medelijden pleasee.. ๐Ÿ™ Maargoed! TOT SNEL!

Bye bye!


5 reacties

leonie -

Whow dat ga ik zeker proberen!! Ik ken het niet, zit het in de grote hal met julia's en smullers, etc? Thanks voor de tip!!

Anoniem -

Je kan op A'dam CS heel lekkere salades halen bij Shakie's! Biologoisch, gezond en echt verukkelijk ๐Ÿ˜‰ Probeer het eens!

Eva -

Ik hou niet zo van spruitjes, maar wel met boter en cashewnoten zoals m'n vader altijd deed! Whiskeycocktailsaus vind ik sowieso niet lekker.
Gehaktballen zien er heerlijk uit maak ik ook vaak!

leonie -

Haha! Had ik niet verwacht. Iedereen trekt altijd een vies gezicht als 't om spruitjes gaat:P Eet jij ze ook altijd met whiskeycocktailsaus?

Stรฉphanie -

Ik lust heel weinig groente, maar spruitjes dan weer wel. Ziet er lekker uit!

Reageer ook