Gehaktballen met aardappeltjes en spuitjes

Hoiiiii lieve lezers! Daar ben ik weer hoor! En I knowwww ’t heeft veel te lang geduurd 😛 Maar goed… Mijn avondeten.. Ik verwacht dit keer voor ’t eerst negatieve reacties omdat heel veel mensen niet van spuitjes houden, maar ik lekker wel:) Ik at dus gehaktballen met gefrituurde aardappelpartjes en spruitjes:

Gehaktballen:
-300 gr gehakt (worden 4 ballen)
– een halve ui
– een ei
– gehaktkruiden van versteege

Alles in elkaar kneden en de gehaktballen in een braadpan ongeveer 20 minuutjes en af en toe water toevoegen zodat het vlees goed gaar wordt! En veel keren natuurlijk! Ik doe er ook altijd wat ketchup bij in de pan, dan krijg je een lekkere jus!

Aardappeltjes moet je rauw halveren (ik gebruik altijd een pandje krieltjes v/d appie) en ongeveer 6 min in de frituurpan op 180graden.

Spruitjes zijn verrukkelijk als je ze kookt en opeet met whisky cocktailsaus 🙂 Echt waar:)

Oeeh wat heb ik lekker gegeten:) Echte Hollandse goed gelukte gehaktballen.

Nu weer even slecht nieuws, waarschijnlijk blog ik morgen niet! Ik moet weeeeeeer eten op A’dam CS! (Kan iemand daar ff een restaurant beginnen met fatsoenlijk eten ipv patat, pizza, gekab of kleffe pasta?) Medelijden pleasee.. 🙁 Maargoed! TOT SNEL!

Bye bye!

5 reacties op “Gehaktballen met aardappeltjes en spuitjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *