Een grote stapel pannenkoeken

Hoi daar ben ik! Met pannenkoeken en wijn! Bas en ik waren in de veronderstelling dat we 2 pakken pannenkoekenmix moesten hebben, maar dat was natuurlijk veeeel te veel. Maar ’t was erg lekker:) Pannenkoeken met kaas spek paprika ui stroop banaan en chocopasta :)Met wijn!
Fijne avond, daag!


4 reacties

Anoniem -

Lekker , lekker, ik ben DOL op pannenkeoen, ik eet ook 1 of 2 keer per week.
Je kunt ze ook zelf maken : bloem (250-300 gr) + 2 of 3 eieren + 500 ml melk (je ziet zelf wanneer het beslag goed is, misschien meer misschien minder melk, ik doe ongeweer 1 l melk / 500 gr bloem ) , beetje zout, half kopje zonnenbloemolie of gesmolten roomboter (in de magnetron) , optioneel- (half theelepeltje bicarbonaat). Roeren , half uurtje laten rijzen in de koelkast en bakken.
Sinds ik een ceramische pan heb gebruik in geen vetten tijdens het bakken, het is niet meer nodig (wel doe ik gesmolten roomboter door het beslag heen) .

Simone -

Mmhh lekker!

leonie -

daar heb je helemaal gelijk in hahahaha

Stéphanie -

Wow, 2 pakken met z'n tweeën? Dan kun je nog een week pannenkoeken eten volgens mij 😉

Reageer ook