Varkenshaasjes met champignonroomsaus, pomme duchesse en broccoli!

En dit was ons avondeten! Varkenshaasjes in Champignong-roomsaus met pomme duchesse (?) en broccoli! Het was zo lekker…!!! Als je wil weten hoe je ’t moet maken, commenttttt.

Met een biologische riesling en smullennnnnn!

Bye bye! Tot morgenavond!


6 reacties

leonie -

dankje 😀 Dat vind ik echt leuk om te horen:)

Anoniem -

Oh super, dankjewel!
Vind je blog trouwens echt leuk om te lezen, mag ook wel gezegd worden 🙂

leonie -

Klopt! Heb ze eerst in t geheel gaar gemaakt in een braadpan(ongeveer 10 min) in lekker veel rroomboter en vaak keren. Daarna uit de pan en in moten gesneden ( binnenkant was nog een beetje rood) en in voorverwarmde oven op 200 graden nog 15 minuutjes gedaan. Daarna de champignonroomsaus in de ovenschaal schenken over de varkenshaasjes en nog 5 min in de oven!

Anoniem -

Hoe heb je die varkenshaasjes gemaakt? Want zo te zien zitten ze in een ovenschaal?

leonie -

Daar doe ik het voor :D:D

Bedankt!

Anoniem -

Super leuk om te zien wat je maakt en zo inspiratie op te doen!

Reageer ook