Wraps met kipgehakt, bonen, kaas & chilisaus

Hey you! Ik wist vorige week maandag eventjes helemaal niet waar ik zin in had en dus wat ik moest koken. Op zulke moment verval ik -net als iedereen- in totale saaiheid en dus koos ik inspiratieloos als ik was voor standaard Mexicaanse wraps. In m’n koelkast lagen nog wraps en verder kon ik er wel wat simpele dingen doorheen gooien.

Hoewel ik weinig zin had om moeite te doen voor m’n avondeten werd het uiteindelijk wel echt een vet chille maaltijd. Lees door!

Nodig voor twee personen (grote portie): 6 garlic wraps – 300gr kipgehakt – 1 goede eetlepel Mexicaanse kruiden van Euroma – 1 zak bonen in stazak van HAK (ik had de variant burrito schotel) – wat geraspte kaas – beetje sweet chili saus – verse peterselie

Bak het kipgehakt gaar in een grote pan. Voeg dan de Mexicaanse kruiden er aan toe. Voeg dan de bonenschotel erbij en roer alles door elkaar. Doe er een beetje geraspte kaas door en laat dat smelten. Roer dan nog eens door elkaar en zet het vuur uit.

Vul 6 wraps met dit gehakt-bonen-prutje en vouw ze dicht en leg ze in een ovenschaal. Strooi daar wat geraspte kaas over en daarna nog wat sweet chili saus. Zet dit net zo lang in de oven totdat de kaas gesmolten is en een beetje bruin kleurt. Strooi er dan nog wat verse peterselie over en klaar is je maal! Enjoy!

rp

Wij vonden het allebei heel lekker maar echt gru-we-lijk vullend. We hadden er ook nog een beetje avocado en zure room bij. Vet lekker!

Volg mijn leven via INSTAGRAM en blijf op de hoogte van nieuwe recepten via FACEBOOK.

Trouwens… Wist je dat ik drie boeken schreef?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *