Met kip en feta gevulde tomaten met rozemarijn aardappelpartjes

Goedenavond! Vandaag was ik in een experimentele bui, dus ik heb een zelf verzonnen gerecht gemaakt.. Nu wil niet altijd alles wat ik echt helemaal zelf verzin geweldig lukken, maar dit keer ging ’t goed! Woehoe!

Ik maakte tomaten gevuld met kip, knoflook en feta, met daarbij salade van komkommer en tomaat, met rozemarijn aardappelpartjes.
Je snijdt het topje van een tomaat eraf en holt de tomaat uit. Dan hak je op een snijplank een kipfilet echt tot gehakt, dit meng je met kruimeltjes feta en een teen knoflook. Alles goed door elkaar hakken en dan vul je daarmee de tomaten. 30 minuten op 200C in de oven, et voilà! Wat je uit de tomaat hebt gehaald, gooi je niet weg maar meng je met komkommer en serveer je erbij samen met rozemarijn aardappelpartjes van Celavita! Het was echt heel lekker!

Dat was het weer voor vandaag. Morgen Meat Free Monday en dus vegetarisch….

Byebye!

6 reacties op “Met kip en feta gevulde tomaten met rozemarijn aardappelpartjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.