Noodles met Garnalen, Paprika en SugarSnaps

Goedenavond! Vanavond vond ik het weer eens tijd voor Noodles, want dat is langgggg geleden! En ik wilde eigenlijk geen kip, dus toen deed ik er maar garnalen door. Uiteindelijk at ik dus gewokte garnalen, met knoflook, paprika en sugarsnaps. Daar overheen de conimex vietnam woksaus Gember-knoflook (ik typte Ginger-knoflook haha). En ik wilde er nog taugé door doen, maar dat vergat ik..

Ennnnn ik vond het eigelijk echt vies, brrrrrr. Ik gooi nooit m’n eten weg maar vandaag dus wel. En nu dacht ik tja, moet ik dan wel bloggen, maar ik doe het toch maar, want ’t is natuurlijk een kwestie van smaak. Ik ben al niet zo’n garnalenfan, maar die waren best oké. Het was echt de woksaus die ik niet lekker vond. Hij was wel zoet, maar met een gek smaakje..

Anyway. Ik hoop dat ik jullie weer geïnspireerd heb en als iemand dit ooit eet en het is lekker, laat het weten! Dan is er misschien nog hoop voor de Ginger-saus!

Byebye!


3 reacties

Sharon -

Hee!! Ik wil dit recept graag maken maar ik zie niet hoe veel ingrediënten ik nodig heb? Groetjess

Anoniem -

Geen conimex vietnam woksaus nemen.

In plaats daarvan:
– 1 eetlepel kecap manis (ABC)
– 1 eetlepel Thaise sojasaus (mushroom soy sauce, Healthy Boy Brand)

Made by Malou -

Jammer dat je het niet lekker vond, het ziet er wel erg lekker uit. Maar ik zou toch voor kip gaan in plaats van garnalen, garnalen vind ik echt niet lekker.

Reageer ook