Vanavond at ik mosterdkip, naar een receptje uit m’n nieuwe Jamie Oliver kookboek! Je smeert een kipfilet in met mosterpoeder, of vloeibare mosterd (smeuïg, niet grof) en gesneden verse rozemarijn. De kip bak je gaar in een koekenpan. Halverwege doe je gesneden prei in de pan met een flinke scheut witte wijn. Daarna wat knoflook erbij en even laten pruttelen. Dan slagroom erbij en afsluiten met een flinke lepel grove mosterd! Erggggg lekker! Ik zou er alleen nog wel los groentes bij doen (de prei verpulverd enigszins) en ik at er rösti’s bij, maar ik denk dat het lekkerder is met rijst!
Morgenavond ga ik uit eten, dus… tot donderdag!
Byebye
leonie zegt:
Nou, dan ga ik het gewoon eens proberen:D
Kim zegt:
Nee ik vond het erg lekker met tagliatelle! Maar ik heb het nog nooit met rijst gegeten, dus ik kan het niet vergelijken en ben sowieso meer een pasta-mens. M'n vader vond het ook erg geslaagd in ieder geval 🙂
leonie zegt:
Oeh Kim, klinkt erg lekker! Ik ga het even opslaan, voor een volgende keer!! En de tagliatelle paste er dus wel goed bij? Niet beter met rijst? Thanks!
En @Anoniem, thank you:D:D leak leuk leuk!
Anoniem zegt:
looks gooooooooooooooooood!
i <3 je blog
xJoos
Kim zegt:
Ja, ik had de tagliatelle omgegooit met de mosterdsaus, prei en champignons en de kip gemarineerd in een mosterdmix en toen gegrild (maar gewoon bakken kan ook). Mijn saus was niet heel zwaar of veel en was gemaakt met creme fraiche en yoghurt. Ik denk dat het met courgette erbij ook zou kunnen.
leonie zegt:
He, met tagliatelle? En wat voor groentes had je er dan nog bij? En dan ook mosterdsaus over de tagliatelle?
Kim zegt:
Ik at laatst ongeveer hetzelfde, het is ook erg lekker met tagliatelle 🙂