Gevulde kip in bladerdeeg met boontjes en krieltjes

Oh jongens ik heb alweer heerlijk gegeten!! Dit recept is geïnspireerd op een kerstmaaltijd die mijn oom eens maakte, maar het is net even anders.

Ingrediënten gevulde kip in bladerdeeg:
– Kipfillet (ongebakken), open snijden
– Roomkaas, in de kip smeren
– Zongedroogde tomaat in stukjes in de kip leggen

Kip dichtvouwen en in bladerdeeg leggen, beetje zout en peper er op en bladerdeeg dichtvouwen. Zorg ervoor dat het een dicht pakketje is, zodat de roomkaas er niet uit lekt. In een (enigszins ingevette) ovenschaal leggen en ongeveer 20 minuutjes op 200 graden in de oven en ’t is gaar!

Met boontjes en krieltjes die ik eerst kookte en daarna bakte. Het was lekker:)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *