2xbloemkoolbodem Magioni (zitten 2 in 1 verpakking)
4elcrème fraîche
90grparmaham
1elpijnboompitten
10cmcourgette
2handjesrucola
balsamicosiroop
1elJean Baton Truffelmayo
Instructies
Verwarm de oven voor tot 220C. Leg de pizzabodems tijdens het voorverwarmen even in de oven voor zo'n 3 minuten.
Snijd ondertussen de courgette in hele dunne plakjes.
Haal de bodems uit de oven en smeer ze in met crème fraîche.
Verdeel de courgette over de twee pizzabodems.
Maak propjes van de parmaham en verdeel ook over de pizza's.
Top af met pijnboompitten en bak de pizza nog 8-10 minuten in de oven. Als de korst mooi bruin begin te worden is het klaar.
Top dan af met wat rucola, balsamico siroop ennnnn truffelmayo. En voor die laatste heb ik een tip.
Om die mooie streepjes truffelmayo te krijgen, gebruik ik een boterhamzakje. Daar doe ik de eetlepel mayo in, ik knip het puntje eraf en kan zo mooie lijntjes maken op m'n pizza. Hoef je helemaal geen ingewikkelde spuitzakken met opzetstukjes voor te hebben! ;-).
Je pizza is klaar dus het is tijd om te gaan eten. Eet smakelijk en vergeet niet een review achter te laten!