Bak de spekjes even in een droge koekenpan totdat ze mooi rondom knapperig zijn en haal ze uit de pan.
Bak de kipschnitzels zoals beschreven staat op de verpakking in diezelfde pan, voegen eventueel wat olie of boter toe. Bak de schnitzels gaar en knapperig, in zo'n 10 minuten (maar check ff de verpakking).
Kook ondertussen de erwtjes in 4 minuten gaar en zacht.
Maak een erwtenprutje door de erwten te mengen met zure room, een uitgeperste teen knoflook, wat verse peterselie en een beetje peper. Zet de staafmixer erop of stop het in de hakmolen en maak er een fijn prutje van. Laat afkoelen.
Maak zelf honing-mosterddressing door de honing te mengen met beide varianten van de mosterd en de mayonaise. Roer door elkaar en proef of je het lekker vindt. Eventueel kun je meer/minder honing of mosterd toevoegen om het helemaal naar je eigen smaak te maken.
Verwarm de wraps in de magnetron of eventjes in een droge koekenpan.
Smeer de wraps dan in met een laagje erwtenprut, doe daarop een laagje sla, dan de kipschnitzels in stukjes gesneden en wat spekjes en top af met honing-mosterddressing. Eet smakelijk!