Snijd de aubergine in halve maantjes van 1 cm dik. Verhit olijfolie in de pan en bak de aubergine aan beide kanten goudbruin. Dit duurt LANG en neem hier lekker de tijd voor. De truc om aubergine lekker te bakken is veel olijfolie gebruiken en de pan niet te vol doen. De aubergine is klaar als alle stukjes mooi goudbruin zijn. Gebruik hiervoor middelmatig tot hoog vuur.
Snijd ondertussen de sjalotten, paprika en courgette in stukjes. Bak deze in de pan van de aubergine zodra de aubergine klaar is. Hussel alles door elkaar en haal uit de pan. Zet even apart.
Bak de vegan shoarma op hoog vuur met olie rondom knapperig en bruin. Voeg dan de groentes er aantoe en een eetlepel shoarmakruiden en bak nog even lekker op hoog vuur.
Verwarm ondertussen de wraps volgens de aanwijzing op de verpakking.
Smeer de wraps dan in met een laagje hummus en daarop een beetje sambal, zoveel je zelf lekker vindt.
Schep daar wat shoarma met gegrilde groentes overheen.
Top af met wat zelfgemaakte knoflooksaus, die je maakt door vegan mayo te mengen met knoflookpoeder en eventueel een eetlepel water. Dit is de lekkerste knoflooksaus die je in tijden gaat eten; echt. Let op: wees voorzichtig met het toevoegen van knoflookpoeder, want dat spul is heftiggggg.
Top als laatste af met wat fijngehakte peterselie. Klaar!