Ga terug
–+ servings

Bladerdeegpizza's met peer, walnoten en blauwe kaas

Gang: Borrelhapje, Bijgerecht
Totale tijd: 30 minuten
Porties: 4
Makkelijk recept voor bladerdeeghapjes met peer, blauwe kaas, spekjes, walnoten en mosterd.
Recept afdrukken

Keukentools

  • bakpapier
  • bakplaat voor in de oven

Ingrediënten

  • 8 plakjes bladerdeeg
  • 125 gr spekjes
  • 1 peer
  • 50 gr blauwe kaas
  • 50 gr walnoten
  • 2 el grove mosterd

Instructies

  • Verwarm de oven voor tot 200C. Verdeel de plakjes bladerdeeg over de met bakpapier beklede bakplaat.
  • Smeer de plakjes in met mosterd.
  • Top af met stukjes peer, walnoten, stukjes blauwe kaas en spekjes.
  • Bak de bladerdeegpizza's 20-25 minuten af in de oven.