* ik gebruikte in mijn recept twee verschillende soorten ravioli: eentje met een vulling van tomaat en mozzarella en een met een vulling van spinazie.
Verwarm de oven voor tot 180C.
Pers de knoflook uit en snijd de courgette in kleine stukjes. Zet een koekenpan op middelmatig vuur met een beetje olijfolie en voeg de knoflook en courgette eraan toe. Bak dit 5 minuten zodat er een beetje vocht uit de courgette verdampt. Voeg de spinazie à la crème toe en laat smelten.
Voeg de Italiaanse kruiden toe aan de pan met courgette en knoflook en bak even mee. Voeg dan ook de tomatensaus toe en laag het 2 minuten pruttelen.
Vet een ovenschaal in en begin met een dunne laag saus in de ovenschaal.
Leg daarop een laag met rauwe ravioli. Bouw de lasagne op die manier op.
Eindig met een laag saus en top af met een laag ricotta en daar overheen strooi je alle Mozzarella.
Top af met een beetje chiliflakes en bak de lasagne vervolgens 25-30 minuten in de oven. Tot je een mooi goudbruin korstje hebt.
Laat de lasagne zo'n 5-10 minuten afkoelen buiten de oven. Eet smakelijk!