Verwarm de oven voor tot 200C.
Snijd de paprika's, courgette en ui in grove stukken. Doe in een kom met de zoete aardappel stukjes en hussel met een scheutje olijfolie door elkaar.
Verdeel de groentes over een bakplaat die je bekleedt met een vel bakpapier.
Bak de groentes 20 minuten op 200C.
Snijd ondertussen de kipfilet in grove stukken en meng in een kom met een scheutje olijfolie en Santa Maria Fajita Seasoning Mix.
Verdeel na 20 minuten oventijd de kipstukjes ook over de bakplaat en bak het geheel nog 15 minuten op 200C in de oven.
Snijd ondertussen 4 Santa Maria Tortilla's in stukken. Je kunt uit één wrap 8 driehoekjes halen.
Leg die driehoekjes op een rooster en bak 5 minuten mee op 200C in de oven. Laat dan even afkoelen.
Serveer de Santa Maria Taco Sauce in een kommetje naast de zelfgemaakte tortilla chips om te dippen.
Serveer de traybake in zijn geheel op tafel, met opscheplepels erbij, zodat je zelf je bord kunt vullen. Enjoy!