Ga terug
–+ servings

Pompoen met burrata, pesto en spinazie

Totale tijd: 25 minuten
Porties: 2 tot 4 personen
Makkelijk en lekker recept voor pompoen met burrata, pesto en spinazie. Het is heel makkelijk klaar te maken en ontzettend lekker als bijgerecht.
Recept afdrukken

Keukentools

  • bakplaat
  • bakpapier

Ingrediënten

  • 1 bol burrata
  • 2 el basilicumpesto
  • handje spinazie
  • 350 gr pompoenstukjes
  • 1/2 tl cayennepeper
  • 1 scheut olijfolie

Instructies

  • Meng de pompoenstukjes met een scheutje olijfolie en wat cayennepeper (dit is vet scherp, dus niet meteen te veel doen!) en verdeel dit over een bakplaat (liefst bekleed met bakpapier).
  • Zet het minimaal 20 minuten op 180C in de oven. Het is klaar als de pompoen een beetje bruin kleurt en hij in ieder geval zacht is.
  • Verdeel dan wat verse spinazie over een schaal en top af met pompoen, wat burrata en basilicumpesto.
  • KLAAR!