Pompoen met burrata, pesto en spinazie
Totale tijd: 25 minuten minuten
Porties: 2 tot 4 personen
Makkelijk en lekker recept voor pompoen met burrata, pesto en spinazie. Het is heel makkelijk klaar te maken en ontzettend lekker als bijgerecht.
Recept afdrukken
- 1 bol burrata
- 2 el basilicumpesto
- handje spinazie
- 350 gr pompoenstukjes
- 1/2 tl cayennepeper
- 1 scheut olijfolie
Meng de pompoenstukjes met een scheutje olijfolie en wat cayennepeper (dit is vet scherp, dus niet meteen te veel doen!) en verdeel dit over een bakplaat (liefst bekleed met bakpapier). Zet het minimaal 20 minuten op 180C in de oven. Het is klaar als de pompoen een beetje bruin kleurt en hij in ieder geval zacht is.
Verdeel dan wat verse spinazie over een schaal en top af met pompoen, wat burrata en basilicumpesto.
KLAAR!