Ga terug
+ servings

Nacho's met guacamole, feta en limoen

Gang: Borrelhapje, Hoofdgerecht
Keuken: texmex
Totale tijd: 12 minuten
Porties: 4
Makkelijk en lekker recept voor loaded nacho's met gekruid kipgehakt, guacamole, feta, jalapeños, courgette en limoen. Super simpel en binnen 12 minuten klaar!
Recept afdrukken

Ingrediënten

Instructies

  • Bak het kipgehakt rul in een koekenpan op middelmatig tot hoog vuur. Zet ook een tweede pan op het vuur, zodat je tegelijkertijd met de courgette aan de slag kan.
  • Voeg de Santa Maria Fajita Seasoning Mix toe aan het kipgehakt en bak even mee.
  • Snijd een courgette in kleine stukjes en bak aan beide kanten goudbruin. Dit duurt ongeveer net zo lang als dat het kipgehakt op het vuur staat; beide zo'n 10 minuten. Het vuur mag best hoog staan.
  • Verdeel de nacho chips over een grote schaal of bakplaat.
  • Verdeel het kipgehakt en de courgette over de nacho chips.
  • Maak zelf guacamole door in een hoge maatbeker 2 eetrijpe avocado's te pureren met de Santa Maria Guacamole Dip Mix en 2 el zure room.
  • Verdeel de guacamole over de nacho's en houd een beetje apart in een schaaltje ernaast om in te dippen.
  • Verdeel wat jalapeños over de nacho's en verkruimel de feta over het geheel.
  • Top af met rasp van 1 limoen. Klaar!