Makkelijk en lekker recept voor loaded nacho's met gekruid kipgehakt, guacamole, feta, jalapeños, courgette en limoen. Super simpel en binnen 12 minuten klaar!
Bak het kipgehakt rul in een koekenpan op middelmatig tot hoog vuur. Zet ook een tweede pan op het vuur, zodat je tegelijkertijd met de courgette aan de slag kan.
Voeg de Santa Maria Fajita Seasoning Mix toe aan het kipgehakt en bak even mee.
Snijd een courgette in kleine stukjes en bak aan beide kanten goudbruin. Dit duurt ongeveer net zo lang als dat het kipgehakt op het vuur staat; beide zo'n 10 minuten. Het vuur mag best hoog staan.
Verdeel de nacho chips over een grote schaal of bakplaat.
Verdeel het kipgehakt en de courgette over de nacho chips.
Maak zelf guacamole door in een hoge maatbeker 2 eetrijpe avocado's te pureren met de Santa Maria Guacamole Dip Mix en 2 el zure room.
Verdeel de guacamole over de nacho's en houd een beetje apart in een schaaltje ernaast om in te dippen.
Verdeel wat jalapeños over de nacho's en verkruimel de feta over het geheel.