Verwarm de oven tot 200C.
Spoel de kikkererwten af onder de kraan en meng in een kom met een beetje olie, kerriepoeder, knoflookpoeder en komijnzaad. Verdeel over de bakplaat met bakpapier en bak in 20 minuten knapperig in de oven.
Maak ondertussen de fetacrème door feta en crème fraîche met elkaar te mengen in een hakmolen of met de staafmixer. Het is goed als het een beetje op een mousse lijkt.
Snijd de puntpaprika in repen en grill tussen een tosti-grill of bak even in de pan todat het goudbruin is of grillplekjes heeft.
Bak de tortilla's in een droge koekenpan. Ik gebruik in dit recept Corn & Wheat tortilla's en die had ik nog niet eerder gebruikt maar zijn echt suuuuuper lekker. Flinke aanrader!!
Bak de vegetarische kipstukjes in de pan met een beetje olie op middel tot hoog vuur, rondom een beetje goudbruin. Mochten ze niet zo makkelijk goudbruin kleuren, voeg dan wat extra olie toe en zet het vuur hoger. Hussel regelmatig!
Smeer de wraps in met fetacrème, beleg met rucola, kipstukjes, gegrilde paprika en top af met de kikkererwten uit de oven. Beetje peper en zout erover en klaar is je maal.
Eet smakelijk!