Verwarm de oven voor op 200C.
Knak de steeltjes van de champignons.
Vet een ovenschaal in met olijfolie.
Vul de champignons met een theelepeltje met de kruidenroomkaas. Stop ze helemaal vol. Strooi er wat peper over (normale peper)
Bak de champignons 30 minuten op 200C in de oven.
Maak ondertussen de stamppot vast klaar; het is prima als je de stamppot lauw-warm serveert. Begin met het snijden van de ui; in ringen.
Bak de ui in een koekenpan met een beetje olijfolie glazig. Voeg dan de bevroren tuinerwten eraantoe en bak even mee tot er een beetje goudbruine plekjes op komen.
Meng aardappelpuree uit een zakje met kokend water tot een aardappelpuree en doe het dan in een grote kom.
Snijd een half appeltje fijn en roer door de warme puree.
Voeg ook de tuinerwten en ui toe aan de puree en roer door elkaar. Breng op smaak met witte peper.
Roer als laatste de rucola door de stamppot.
Serveer de stamppot met de gevulde champignons. Eet smakelijk!