Ga terug
–+ servings

Tortilla's met crispy chicken

Gang: Hoofdgerecht
Keuken: texmex
Totale tijd: 30 minuten
Porties: 4
Makkelijk en lekker recept voor volkoren Tortilla's met Crispy Chicken, mango, peterselie, guacamole, American Ranch Dressing en gemengde sla. Binnen 30 minuten op tafel en super smaakvol!
Recept afdrukken

Keukentools

  • 1 bakplaat voor in de oven
  • 1 vel bakpapier

Ingrediënten

Instructies

  • Verwarm de oven voor tot 225C.
  • Snijd de kipstukjes (of bloemkoolroosjes) in stukken en meng met 1 eetlepel olie in een grote kom. Voeg de Santa Maria Seasoning Mix voor Crunchy Chicken toe en roer goed door elkaar.
  • Verdeel de kipstukjes over een bakplaat met bakpapier en zet de kipstukjes voor 15 minuten op 225C in de voorverwarmde oven.
  • Maak ondertussen guacamole door avocado te mengen met een uitgeperste teen knoflook, 1 el zure room en 1 tl chiliflakes. Dit kun je doen d.m.v. een vork, een staafmixer of een hakmolen.
  • Maak ondertussen ook de American Ranch Dip door de zure room te mengen met Santa Maria's American Ranch Dip Mix.
  • Snijd de mango in kleine stukjes, hak peterselie fijn.
  • Bak als laatste de volkoren Tortilla's even in een droge koekenpan, zodat ze aan beide kanten warm zijn. Ik vind het het lekkerst als de Tortilla's een beetje bruin kleuren.
  • Vul de Tortilla's met een lekkere laag guacamole, daarop wat gemengde sla, de krokante kip uit de oven, stukjes mango, peterselie en top af met de ranch dip. Oprollen en aan tafel!