Ga terug
+ servings

Focaccia met geitenkaas, blauwe bessen en basilicum

Gang: lunch
Totale tijd: 20 minuten
Porties: 2
Makkelijk en lekker recept voor lunch! Beleg de focaccia met geitenkaas, blauwe bessen, honing en basilicum. Binnen 20 minuten op tafel. Eet smakelijk!
Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 afbak focaccia met rozemarijn
  • 125 gr zachte geitenkaas
  • 1 handje blauwe bessen
  • 1 tl honing
  • verse basilicum

Instructies

  • Verwarm de oven voor tot 180C.
  • Haal de focaccia uit de verpakking en beleg met alle geitenkaas. Je kunt het een beetje er in drukken, zodat het overal goed blijft zitten.
  • Verdeel daar wat blauwe bessen over en druk die ook in de geitenkaas.
  • Schenk er een beetje honing overheen.
  • Bak de focaccia 10 minuten op 180C in de oven.
  • Verdeel als laatste wat verse basilicum over de focaccia. Snijd 'm in tweeën en eet smakelijk!