Focaccia met geitenkaas, blauwe bessen en basilicum
Totale tijd: 20 minuten minuten
Porties: 2
Makkelijk en lekker recept voor lunch! Beleg de focaccia met geitenkaas, blauwe bessen, honing en basilicum. Binnen 20 minuten op tafel. Eet smakelijk!
Recept afdrukken
- 1 afbak focaccia met rozemarijn
- 125 gr zachte geitenkaas
- 1 handje blauwe bessen
- 1 tl honing
- verse basilicum
Verwarm de oven voor tot 180C.
Haal de focaccia uit de verpakking en beleg met alle geitenkaas. Je kunt het een beetje er in drukken, zodat het overal goed blijft zitten.
Verdeel daar wat blauwe bessen over en druk die ook in de geitenkaas.
Schenk er een beetje honing overheen.
Bak de focaccia 10 minuten op 180C in de oven.
Verdeel als laatste wat verse basilicum over de focaccia. Snijd 'm in tweeën en eet smakelijk!