Plaattaart met blauwe kaas, oesterzammen en walnoot
Totale tijd: 20 minuten minuten
Porties: 2
Makkelijk en lekker recept voor een herfstige plaattaart met pompoenhummus, oesterzwammen, blauwe kaas, walnoten en eikenbladsla. Binnen 20 min op tafel!
Recept afdrukken
- 1 x Tante Fanny Flammkuchen deeg
- 4 el pompoenhummus
- 100 gr blauwe kaas
- 1 handje walnoten
- 150 gr oesterzwammen
- 2 handen Eikenbladslamelange
- balsamico siroop
Verwarm de oven tot 220C.
Rol de flammkuchen bodem uit op een bakplaat en laat het witte bakpapiertje eronder zitten. Smeer de bodem in met pompoenhummus.
Scheur de oesterzwammen in stukken en verdeel over de plaattaart.
Verdeel er ook walnoten over en stukjes blauwe kaas.
Zet dit voor 15 minuten in de oven.
Top dan af met eikenblad slamelange en een beetje balsamicosiroop. Eventueel kun je er nog wat zout en peper op doen.
Eet smakelijk!