Ga terug
–+ servings

Plaattaart met blauwe kaas, oesterzammen en walnoot

Gang: Hoofdgerecht
Totale tijd: 20 minuten
Porties: 2
Makkelijk en lekker recept voor een herfstige plaattaart met pompoenhummus, oesterzwammen, blauwe kaas, walnoten en eikenbladsla. Binnen 20 min op tafel!
Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 x Tante Fanny Flammkuchen deeg
  • 4 el pompoenhummus
  • 100 gr blauwe kaas
  • 1 handje walnoten
  • 150 gr oesterzwammen
  • 2 handen Eikenbladslamelange
  • balsamico siroop

Instructies

  • Verwarm de oven tot 220C.
  • Rol de flammkuchen bodem uit op een bakplaat en laat het witte bakpapiertje eronder zitten. Smeer de bodem in met pompoenhummus.
  • Scheur de oesterzwammen in stukken en verdeel over de plaattaart.
  • Verdeel er ook walnoten over en stukjes blauwe kaas.
  • Zet dit voor 15 minuten in de oven.
  • Top dan af met eikenblad slamelange en een beetje balsamicosiroop. Eventueel kun je er nog wat zout en peper op doen.
  • Eet smakelijk!