Ga terug
–+ servings

Stamppot rucola met geitenkaas, honing en walnoten

Gang: Hoofdgerecht
Keuken: hollands
Trefwoord: stamppot
Totale tijd: 15 minuten
Porties: 1
Makkelijk en lekker recept voor stamppot rucola met geitenkaas, honing en walnoten. Binnen 15 minuten op tafel en ontzettend lekker. Eet smakelijk!
Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 rond stuk geitenkaas (zo'n schijf)
  • 1 el honing
  • 6-10 walnoten
  • 1 zakje aardappelpuree alleen water toevoegen
  • 1 handje rucola of spinazie

Instructies

  • Leg het stuk geitenkaas in een ovenschaal en schenk er honing over. Plak de walnoten er op en zet het ding eventjes in de oven op een zelf te bepalen temperatuur. Ik denk dat ik 10 minuten voor 180C ging, maar je moet eigenlijk gewoon opletten dat je walnoten niet zwart worden en je geitenkaas wel een soort van zachtachtig.
  • Maak aardappelpuree door kokend water toe te voegen aan het zakje aanmaakaardappelpuree en schep er wat rucola of spinazie door zodat het een stamppot wordt.
  • Serveer de geitenkaas met honing en walnoten bovenop de stamppot en giet de honing die uitgelopen is in de ovenschaal, er overheen. Eet smakelijk!