Ga terug
–+ servings

Wraps met kikkererwten en aubergine

Totale tijd: 20 minuten
Porties: 2
Makkelijk en lekker recept voor wraps met kikkererwten, aubergine met ras el hanout, spinazie en feta. Binnen 20 min op tafel. Eet smakelijk!
Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 200 gr kikkererwten uit blik
  • 1/2 tl knoflookpoeder
  • 1/2 blok feta
  • 2 handen spinazie
  • 4-6 wraps
  • 1 el ras el hanout
  • 1 aubergine
  • 1 tl sambal badjak

Instructies

  • Snijd de aubergine in stukjes en meng met lekker veel olie en de ras el hanout kruiden. Ik bak de aubergines in 15 minuten gaar en knapperig in de Airfryer.
  • Spoel de kikkererwten onder de kraan om en doe in een pan op hoog vuur met een scheutje olie en wat knoflookpoeder. Bak rondom goudbruin in 10 minuten.
  • Meng in een grote kom alvast wat spinazie met feta. Voeg daar later ook de kikkererwten en aubergine aan toe. Roer er een theelepel sambal door.
  • Bak wraps in een droge koekenpan 30 seconden. Wraps zijn veel lekkerder als je ze in de pan bakt dan in de magnetron warm stoomt!
  • Vul de wraps met de spinazie, kikkererwten, feta en aubergine en eet smakelijk!