Ga terug
+ servings

Bloemkoolpizza met zalm en mozzarella

Gang: Hoofdgerecht
Totale tijd: 20 minuten
Porties: 1
Makkelijk en lekker recept voor bloemkoolpizza met zalm, mozzarella, spinazie à la crème en pijnboompitten. Erg simpel en erg lekker. Aan de slag!
Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 x bloemkoolbodem van Magioni
  • 150 gr Iglo spinazie à la crème uit de diepvries
  • 50 gr gerookte zalm
  • 1 el pijnboompitten
  • 125 gr mozzarella (van die kleine bolletjes zijn handig)

Instructies

  • Zet een steelpannetje op middelhoog vuur en smelt de spinazie à la crème.
  • Verwarm ondertussen de oven voor tot 220C.
  • Smeer de bloemkoolbodem in met spinazie à la crème. Beleg met stukjes zalm en bolletjes mozzarella. Top af met pijnboompitten.
  • Bak de pizza 10 minuten af op 220C in de oven. Eet smakelijk!