Bloemkoolpizza met zalm en mozzarella
Totale tijd: 20 minuten minuten
Porties: 1
Makkelijk en lekker recept voor bloemkoolpizza met zalm, mozzarella, spinazie à la crème en pijnboompitten. Erg simpel en erg lekker. Aan de slag!
Recept afdrukken
- 1 x bloemkoolbodem van Magioni
- 150 gr Iglo spinazie à la crème uit de diepvries
- 50 gr gerookte zalm
- 1 el pijnboompitten
- 125 gr mozzarella (van die kleine bolletjes zijn handig)
Zet een steelpannetje op middelhoog vuur en smelt de spinazie à la crème.
Verwarm ondertussen de oven voor tot 220C.
Smeer de bloemkoolbodem in met spinazie à la crème. Beleg met stukjes zalm en bolletjes mozzarella. Top af met pijnboompitten.
Bak de pizza 10 minuten af op 220C in de oven. Eet smakelijk!