Verwarm de oven tot 210C.
Bekleed de bakplaat met bakpapier en leg er 4 kleine wraps op. Smeer die in met tomatenpuree, zoals je ook bij een pizza zou doen.
Smeer ze dan ook in met een theelepel crème fraîche per wrap. Dit is een beetje geklieder, maar dan maakt niet uit.
Beleg de tortizza's met super dun gesneden courgette, in stukjes gescheurde salami en eindig met stukjes mozzarella.
Top af met een klein scheutje olijfolie op iedere tortizza. Zet ze in de oven voor 10-15 minuten.
Houd dit even in de gaten; je wil dat de wraps mooi goudbruin kleuren, want dan zijn ze lekker knapperig.
Maak ondertussen de andere vier tortizza's ook vast klaar, zodat als de eerste lading uit de oven komt, je meteen de tweede lading erin kunt doen.
Ik eet m'n tortizza's altijd door ze dubbel te vouwen. Als het goed is is je bodem lekker knapperig en kan je 'm daardoor uitstekend dubbelvouwen. Eet smakelijk!