KOOKBOEK

Woehoe! Persoonlijk vind ik het wel rete cool dat er gewoon een pagina op deze blog is met de kookboeken die ik heb uitgebracht.

Het meest recente is mijn boek TOFFE TOSTI’S, dat je via deze link bij Bol.com kunt bestellen. Het is een boek met 55 tosti-recepten voor iedere tosti-liefhebber. Het boek kost €14,95 en is vanaf november 2017 verkrijgbaar bij boekhandels en online.

cover klein

 

In oktober 2016 kwam mijn tweede boek uit: GEWOON WAT EEN STUDENTJE NOG MEER EET. Een vervolg op het succesvolle eerste boek. GEWOON WAT EEN STUDENTJE NOG MEER EET bevat 70 makkelijke recepten voor avondmaaltjes en lunchgerechten die iedere idioot kan klaarmaken. Als ik het kan, kan jij het ook! En daar hoef je heus niet per se student voor te zijn.

Al 3500 mensen gingen je voor en ook jij hebt dit boek nodig. Bestellen kan voor €20 via Bol.com of gewoon bij de boekhandel, Bruna of Bijenkorf.

 

In oktober 2014 kwam mijn eerste kookboek uit: GEWOON WAT EEN STUDENTJE ‘S AVONDS EET. En boek vol makkelijke recepten voor je avondeten. Van typische studentenmaaltijden tot maaltijden om indruk op iemand te maken. Maar wel allemaal knettersimpel en freaking heerlijk.

Bestel mijn eerste boek voor €20 via Bol.com of koop het bij de boekhandel, Bruna of de Bijenkorf. Het boek is al bijna 12.000 keer verkocht, dus het is er echt eentje die niet mag ontbreken in je boekenkast! 😀

kookboek