Vacature (Junior) Freelance Pinterest Expert

Hoi! Het is weer tijd voor een vacature op Gewoon wat een studentje ’s avonds eet. Ik ben momenteel op zoek naar:

(Junior) Freelance Pinterest Expert

Wat?
Ik zoek iemand die mijn Pinterest kanaal kan voorzien van content en zorgt voor groei. De werkzaamheden bestaan uit:
– pins maken in een designprogramma als Photoshop
– pins inplannen via Tailwind
– pins maken bij alle recente blogs die online komen
– pins maken bij oudere blogartikelen die nog relevant zijn
– mij adviseren over Pinterest (een stukje strategie, adverteren, artikelen die geschreven moeten worden)
– analyseren of dat wat we doen werkt en zo niet; een nieuwe strategie uitrollen.

Jij:
– bent leergierig
– weet al van alles van Pinterest inzetten voor een merk óf wil hier alles over leren
– werkt al als zzp’er
– weet waar Gewoonwateenstudentjesavondseet.nl voor staat
– bent in het bezig van Photoshop of een ander design-programma (ik heb wel een sterke voorkeur voor Photoshop)
– hebt hier een paar uur per week tijd voor.

Wat schuift ‘t?
Ik bied je een Pinterest cursus van een Pinterest expert aan om in één ochtend te leren werken met Pinterest én een leersessie in werken met het planningsprogramma Tailwind. De opgedane kennis kun je gebruiken voor mijn Pinterest kanaal, maar als je slim bent zet je je opgedane kennis ook in voor andere merken.

Daarnaast bied ik een vergoeding per uur. Je moet zelf met een voorstel komen.  Ik ben echt op zoek naar een junior die graag meer wil leren van Pinterest en hiermee aan de slag gaat. Heb je nu zelf al veel ervaring met Pinterest en wil je ook reageren op deze vacature, dan mag dat natuurlijk, maar weet dat ik geen enorme budgetten heb.

Nog een paar praktische zaken:
– ik zoek een ZZP’er; je komt niet bij mij in dienst
– je moet ingeschreven staan bij de kvk
– ik vermoed dat je er een paar uur per week mee bezig bent
– hoe eerder je kunt beginnen, hoe beter
– je werkt vanuit huis (of waar je wil)
– ik weet nog niet voor hoe lang dit nodig is; in eerste instantie moeten er veel pins gemaakt worden van content die er al is (veel werk) en op den duur zal het vooral onderhouden zijn van wat er nieuw online komt (minder werk).

Solliciteren
Lijkt dit je tof? Stuur dan een mailtje met je motivatie en een relevant cv naar [email protected] met als onderwerp VACATURE PINTEREST (gebruik dit onderwerp echt, anders verdwijn je tussen al m’n andere mails). Vertel me in je mail ook je tarief en eventuele ervaring (heb je die niet, zet dat er dan ook bij). 

Mocht ik een match zien, dan gaan we ff koffie drinken (in Haarlem/Amsterdam) om dit te bespreken :). Je kunt je mail sturen tot 8 augustus 2020. Dan ga ik er doorheen spitten en nodig ik een paar mensen uit op gesprek :).

Groetjes! 😀


2 reacties

Natasja -

Zojuist mijn CV en motivatiebrief naar je gestuurd! =) #fingerscrossed

Nicole -

Wat een toffe vacature! Sluit helaas niet aan bij mijn eigen ambities, maar succes met je zoektocht.

Reageer ook