Stamppot rucola met kaasschnitzel

Hey you! Het mag dan niet echt stamppot weer zijn, vandaag heb ik toch een lekker receptje voor je. Ik maakte onlangs een super smaakvolle stamppot met kappertjes, mosterd en rucola. Heel erg simpel en onwijs lekker. Met een kaasschnitzel erbij, dus ook helemaal geschikt voor #meatfreemonday. Bovendien staat het binnen 10 minuten op tafel. Zin in? Let’s stamppot!

Nodig voor 2 personen: 1 zakje aardappelpuree alleen water toevoegen – 1 theelepel grove mosterd – 1 eetlepel kappertjes – twee handen rucola – 2 kaasschnitzels – witte peper

Verhit wat olie of boter in een koekenpan en bak de kaasschnitzel aan beide kanten lekker goudbruin en knapperig in ongeveer 8 minuten op middelhoog vuur. Doe eventueel de deksel op de pan.

Meng de aardappelpuree uit een zakje met kokend water (zie verpakking voor de verhouding) en roer er ook meteen rucola doorheen. Roer dit door elkaar en dan heb je je stamppot. Roer er ook een beetje mosterd en wat kappertjes doorheen. Hierdoor krijg je een hele chille frisse smaak. Mjam!

Breng de puree op smaak met witte peper en serveer de kasschnitzel erbij.

Simpel maaltje, maar erg lekker :D. En tja het staat gewoon binnen no time op tafel, dus dat is ook gewoon chill.

IMG_5437

Ik vond het erg lekker en eet deze stamppot zelf regelmatig. En de kaasschnitzel ook trouwens, hahaha. LEKER!

Bewaar dit recept op Pinterest!
Wil je dit recept op een later moment makkelijk terugvinden? Bewaar onderstaande foto dan op een van je Pinterest borden.

rucola_stamppot_Pinterest-format-2

Gruwelijk Grillen is al 600x verkocht!
Ik schreef in Corona-crisis samen met mijn vriend – die óók thuis zit te werken –  een barbecue-boek met 34 recepten. Bestel GRUWELIJK GRILLEN hier voor maar €8,95 voor jezelf óf iemand anders en steun daarmee je favoriete foodblogger :D.

4 reacties op “Stamppot rucola met kaasschnitzel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *