Broccolistamppot met kruidenroomkaas, kipfilet en pijnboompitten

Gesponsord – Hoi allemaal! Het is Winters Weer (#ikbevries) en dus hoog tijd voor een nieuw stamppotrecept. En oeh, ik heb vandaag echt een goeie voor je. Met een geheim (niet meer zo geheim want het staat al in de titel) ingrediënt die de boel meer dan awesome maakt. Oelala!

Jullie weten inmiddels ook dat ik gek ben op aardappelpuree uit een zakje (en me daar niet voor schaam) en ook het stamppotrecept van vandaag maak je klaar met MAGGI Aardappelpuree à la minute Naturel. Zo eentje waar je alleen nog water aan toe hoeft te voegen. Ideaal! Daardoor is de bereidingstijd van dit hele recept slechts 15 minuten. En dat is nog ruim genomen. Love it! Klaar voor? Aan de slag!

Nodig voor één persoon: 200gr broccoliroosjes – 1 zakje MAGGI Aardappelpuree à la minute Naturel* – 2 eetlepels kruidenroomkaas – 150gr kipfilet – 1 eetlepel pijnboompitten

Bereidingstijd: 15 minuten
* Probeer ook eens MAGGI Aardappelpuree à la minute Mexicaans Mild Pittig, super lekkere variatie op dit recept!

Kook de broccoliroosjes in 8 minuten gaar. Bak in de tussentijd de kipfilet in 8-10 minuten gaar. Grill de pijnboompitten heel even in een droge pan, een minuut of 2. Meng kokend water met de MAGGI aardappelpuree. Schep de broccoliroosjes door de aardappelpuree. Je mag de broccoli hier best een beetje bij pletten; het is tenslotte een stamppot. Roer er vervolgens twee eetlepels kruidenroomkaas door. Serveer de kip in reepjes op de stamppot en top af met pijnboompitten en eventueel nog een beetje extra kruidenroomkaas. Klaar!

stamppot2

Nu is het geniale aan dit recept -los van dat het in no time klaar te maken is en echt gruwelijk lekker is- vooral die kruidenroomkaas door de stamppot. Man, wat geeft dat veel extra smaak. Echt, ik word zo blij van stamppotten en de eindeloze mogelijkheden die je hebt als je gewoon een zakje aardappelpuree mengt met iets cools. Ik vind het héérlijk.

Wat denk je er van; ga je het uitproberen?

MIJN TWEEDE BOEK IS UIT!
Yes! Hij ligt eindelijk in de winkels! Mijn tweede boek, vól makkelijke recepten voor alleenkokers. Bestel ‘m via Bol.com of ga langs een random boekhandel, de meesten verkopen ‘m wel. Woehoe!

MEER VAN DIT?
Ook mijn eerste kookboek kun je gewoon nog bestellen. Check hierrrrrzo.

DOE EENS GEZELLIG:
Volg mij via INSTAGRAM |  YOUTUBE | FACEBOOK | Snapchat Lterveld. Als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @Lterveld #gwesse #gewoonwateenstudentjesavondseet

4 reacties op “Broccolistamppot met kruidenroomkaas, kipfilet en pijnboompitten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *