Wraps met chorizo, gele paprika, tomaat, Parmezaanse kaas en kropsla

Hoi allemaal! Zoals ik al zei heb ik nog wat blogjes in te halen. Vandaag blog ik dus over m’n avondmaal van ik denk vorige week woensdag. Maar eigenlijk weet ik nieteens meer precies wanneer ik dit at. Ik maakte in ieder geval wraps met chorizo, paprika en tomaat. En het was smakelijk!

Nodig voor één persoon: 3 wraps – 10cm chorizo – 1 tomaat – 3/4 gele paprika – handje kropsla – zoveel Parmezaanse kaas als je wil

Snij de chorizo in schijfjes en bak ze in een beteje olie in de pan. Voeg de in stukken gesneden paprika en tomaat toe en laat dit lekker een minuut of tien pruttelen. Ondertussen warm je de wraps op. Scheur de sla uit elkaar en leg wat sla in de wraps, doe je chorizo-prutje erin en top af met klink wat Parmezaanse kaas. Klaar!

Het was lekker, maar niet bijzonder. Ik had verwacht dat ’t lekkerder zou zijn, maar misschien begin ik inmiddels verwend te raken? In ieder geval een prima alternatief van de standaard Mexicaanse wraps. Misschien is het trouwens wel lekkerder als je er ook gewoon gekruid gehakt door doet. En dan dat die chorizo gewoon een lekker extraatje is. Ja, dat lijkt me beter.

Lijkt dit je lekker?

VOLG DEZE BLOG(ster) VIA BLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

Misschien vind je dit ook lekker:


4 reacties op “Wraps met chorizo, gele paprika, tomaat, Parmezaanse kaas en kropsla

  • Als je het jezelf heel makkelijk wil maken en binnen vijf minuten wilt eten, voor 1 persoon:

    Koop een zak diepvries-in-stukken-gehakte-mexicaanse groente bij de appie. 100 gram bevroren groente in kom gooien, 2 minuten nuken in magnetron, beetje doorroeren zodat 't homogeen kan ontdooien warm wordt en je geen bevroren groente meer hebt. Ondertussen 100-150 gram gehakt opbakken. Groente toevoegen, sambal toevoegen om 't wat op smaak te brengen, half minuutje doorbakken, ondertussen 1-2 tortilla's 20 sec. in de magnetron opwarmen. Gehakt/groentemengsel op tortilla doen. Serveren met salsasaus (du appie) of zure room.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *