Mexicaans: Wraps met gehakt, paprika, bonen en mais met lekker veel kaas en knoflooksaus

Goedemiddag:) Afgelopen vrijdag at ik ’s avonds Mexicaanse wraps, met duizend ingrediënten waar ik altijd buikpijn van krijg, maar ik was zaterdag vrij dus het kon 😀

Nodig voor één persoon, 3 wraps: 3 wraps – 150gr gehakt – 1/2 groene paprika – 2 eetlepels mais – 2 eetlepels bruine bonen – 1/2 zakje fajita-kruiden – knoflooksaus – flink wat jonge strooikaas

Je bakt het gehakt rul en voegt daar de gesneden paprika, mais en bonen aan toe. Laat dit twee minuutjes pruttelen. Voeg vervolgens de kruiden toe en bak het een beetje aan. Als het te droog is, voeg je wat water toe, maar het moet zeker niet te nat zijn. Ondertussen verwarm je de oven voor tot 180C. Je legt drie wraps in de ovenschaal en je vult ze allemaal met het gehakt+groentenprutje. Doe de wraps dicht, prik er spaghetti of een prikkertje in en strooi er lekker veel kaas over. Dit gaat dan 10 minuten in de oven (180C) en dan klaar! Serveren met knoflooksaus. Oh en on the side natuuuurlijk Desperados <3.

Het was lekker, maar niet zo lekker als ik had gehoopt. De tacokruiden van Casa Fiesta of Santa Marina zijn lekkerder dan de fajitakruiden vind ik. Maar evengoed lekker genoten 🙂

Eet jij vaak Mexicaans?

Misschien vind je dit ook lekker:


21 reacties op “Mexicaans: Wraps met gehakt, paprika, bonen en mais met lekker veel kaas en knoflooksaus

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *