Vega: Couscous met broccoli, feta, cashewnoten en appelstroop

Hallo hallo! Vandaag kondigde ik op facebook al aan dat ik weer eens ging experimenteren in de keuken. Ik had een heerlijk idee, maakte het en vond het HEEL vies hahaha. Ik heb wel m’n bord leeg gegeten, maar brrr dit maak ik echt nooit meer. Maar! Lees wel door, want misschien vind jij dit wel een lekker recept. Vooral voor de liefhebbers van een boterham met kaas en appelstroop, moet dit recept lekker zijn. Maar voor mij, no thank you, haha!

Nodig voor 1 persoon: 75gr couscous – ongeveer 5 broccoliroosjes – wat feta – een handje cashewnoten – 1 theelepel appelstroop

Je kookt de broccoli eventjes gaar en laat de couscous wellen in 75ml kokend water. De feta en cashewnoten snij je fijn. Je mengt alles door elkaar en topt af met de appelstroop, die je, als die niet vloeibaar genoeg is, wat verdunt met warm water.

En dan smaakt het dus naar een gekauwde natte boterham met kaas en appelstroop. Hahaha! Sorry ik vond het niet lekker. Maar! Laat iemand dit recept alsjeblieft maken en laat me weten of je het net zo lekker vond als ik. 😀

Misschien vind je dit ook (of beter gezegd; wel) lekker:


6 reacties op “Vega: Couscous met broccoli, feta, cashewnoten en appelstroop

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *