Italiaanse hamburgers met mozzarella, tomaat en basilicum

Goedenavond! Omdat ik morgen op vakantie ga, moest ik een paar dingetjes opmaken in huis. Met de dingen die ik nog had vond ik een heerlijk receptje op ah.nl! Ik maakte de Burger à la pizzaiola, maar dan net een beetje anders.

Je grilt twee hamburgers tussen een gril en snijdt ondertussen de mozzarella en tomaat in plankjes. Je neemt ongeveer 15 gram basilicum en die meng je met 3 eetlepels Yo fresh en dit mix je even met de staafmixer. De burger bouw je op door een ciabattabroodje te vullen met rucola, dan de burger, tomaat, mozzarella en je topt af met de basilicummayonaise.

Ik vond het een beetje flauw, maar wel lekker. Ik was vergeten om peper&zout op de hamburger te doen, dus waarschijnlijk dat ’t daarom zo flauw was. Anyway; prima te eten!

Morgen ga ik op vakantie en dan heb ik waarschijnlijk even geen internet. Natuurlijk wil ik jullie zoveel mogelijk op de hoogte houden van mijn (Griekse) eten en dat zal ik dan doen op facebook.com/GEWOONWATEENSTUDENTJESAVONDSEET.

Tot snel!

9 reacties op “Italiaanse hamburgers met mozzarella, tomaat en basilicum

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *