Vega: Basilicum+parmezaan spaghetti met tomaat+knoflook toast

Goedenavond! Gisteravond kon ik helaas niet vegetarisch eten ivm een personeelsuitje bij Hanneke’s Boom; met een lopend buffet van rib-eye, hamburgers en braadworst, wat overigens erg lekker was! Om die reden at ik vanavond dus lekker vega:)

Geïnspireerd door het knoflookbrood van Jamie Oliver uit m’n 30 minutes kookboek, heb ik een heerlijke toast gemaakt met daarbij simpele spaghetti.

Je smeert casinobrood in met olijfolie, tomaat en knoflook en snijdt ze vervolgens door midden en de korstjes er af. Daarover doe je peper&zout en dan gaat de toast 15 minuutjes op 180C in de oven. Ondertussen kook je de verse spaghetti en op ’t eind schep je daar wat olijfolie, parmezaanse kaas en basilicum door. Bij het opdienen doe je nog een beetje extra kaas erover en dan kun je het heerlijk eten met de knapperige toast (die echt OVERHEERLIJK is).

Credits voor de toast gaan naar m’n zus, die dit eens heeft gemaakt tijdens haar examenfeestje. Heerlijk echt!

Morgen ben ik er weer! byebye

11 reacties op “Vega: Basilicum+parmezaan spaghetti met tomaat+knoflook toast

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *