Vreemde ovenschotel met gekke ingrediënten

Hoi allemaal! Ik heb me de hele dag erop verheugd om te bloggen en toen wilde ik een foto maken en was m’n batterij leeg 🙁 Gelukkig kan m’n iPhone ook prima foto’s maken:)

Vanavond at ik een ovenschotel met vreemde verschillende smaken en ’t recept heb ik van de moeder van Bas!

Ingrediënten:
– Zuurkool (en nu niet meteen afhaken)
– Banaan
– Ananas
– Rundergehakt
– Taco-kruiden
– Aardappelpuree
– Strooikaas
– Appelmoes (heilig)

Het lijkt heel vreemd bij elkaar maar is echt verrukkelijk!

Gehakt gaar maken in de pan, zuurkool gaar koken in de magnetron (scheelt afwas, woehoe!). Dor het gehakt gooi je de tacokruiden.. Begin in de ovenschaal met al het gehakt op de bodem. 2e laagje is aardappelpuree (ik neem van die ‘alleen water toevoegen’ van maggie . 3e laagje is zuurkool met daar bovenop ananas (kan gewoon in ringen). 4e laagje weer puree en daarop schijfjes banaan en een klein laagje strooikaas. 20 minuutjes in de oven en daarna deed ik ’t nog even op de crunch-stand, maar geloof niet dat dat een normale oven-funtie is. In ieder geval moet het een lekker goud laagje hebben. EN DAN KUN JE SMULLEN. Met appelmoes natuurlijk.

En het is echt echt echt een aanrader!

Toedeloe!

6 reacties op “Vreemde ovenschotel met gekke ingrediënten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *