KOOKBOEK

Yeah! In oktober 2014 bracht ik een kookboek uit: Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet – het kookboek! Met de 70 beste recepten die in 4 jaar tijd op mijn blog verschenen. Het boek was een tijdje uitverkocht, maar inmiddels is de 4e druk (!!) alweer verkrijgbaar; bij de boekhandel om de hoek, in de Bijenkorf, bij Bruna en natuurlijk bij Bol.com.

Opzoek naar een kookboek zonder ellenlange ingrediëntenlijstjes, met alleen maar ingrediënten die je kent, geen superfoods (op vette hamburgers en zelfgemaakte kapsalon na), met makkelijke maaltijden die iedere idioot (student of niet) kan klaarmaken? Nou, dan zou mijn boek zomaar eens best wel geschikt voor je (of je net afgestudeerde buurmeisje, je zoon die op kamers gaat of je broer die nooit voor zichzelf kookt) kunnen zijn.

Bestel ‘m hier via Bol.com!

 

Binnenkort komt mijn tweede kookboek uit. Wil je op de hoogte gehouden worden zodra het boek te bestellen is of in de winkels ligt? Laat hier of hieronder even je e-mailadres achter. Dan stuur ik je een mailtje zodra het tweede boek verschijnt!