Zelfgemaakte McWrap Crispy Chicken

Joehoe! Ik heb gisteravond echt bijzonder lekker gegeten, want ik maakte zelf een McWrap crispy chicken! Nu ik ff halve dagen ‘aan het werk’ ben en dus ultiem aan het chillen ben, heb ik opeens weer vet veel inspiratie om de keuken in te duiken voor simpele en toffe studentenmaaltijden. En in die categorie is het recept van vandaag er eentje.

Wie mijn eerste kookboek heeft kent dit recept al een beetje; daar maakte ik namelijk eens een wrap met een kipkorn klaar en die lijkt echt behoorlijk op de Chicken McWrap van McDonald’s (of hoe dat ding ook heet). Maarrrrr, gister maakte ik een vergelijkbaar recept waarbij ik een nieuw soort honing-mosterddressing gebruikte (eentje van Remia, met een vleugje dille, ik kende ‘m nog niet) en dat was echt een schot in de roos.

Kei simpel. Freaking heerlijk. Klaar voor?

Nodig voor Ć©Ć©n persoon: 2 wraps – 2 handjes gesneden ijsbergsla – 1,5 krokante kipschnitzel* – een beetje Remia honing-mosterddressing met een vleugje dille

* Je hebt aan 1,5 kipschnitzel wel genoeg voor twee wraps en wat je met die andere helft van je kipschnitzel doet, moet je zelf weten. Ik voerde ‘m aan de achtertuinpoes en die vond ‘m heerlijk, haha.

Aan de slag! Bak de kipschnitzel in 10 minuten op 180C in de oven of je mintgroene Airfryer totdat hij warm en lekker knapperig is. NICE. Echt een prima Airfryer snack.

Verwarm de wraps heel even (30 seconden 900 watt) in de magnetron. Verdeel wat sla over de wraps, snijd de kipschnitzel in reepjes en doe ook op de wrap en overgiet het geheel met honing-mosterddressing. Oprollen en klaar!

Echt man, dit was lƩkker. Absoluut een aanrader!

Oja, verontrustend bericht nog even: ik kon in mijn appie geen kipkorns meer vinden in het frituurschap en dat baart me zorgen. #WAARZIJNDEKIPKORNS?! Liggen ze er bij jou nog wel? Ik kreeg via Insta Stories al meer ongeruste berichten van kipkornlovers… #WAARZIJNDEKIPKORNS?!

Groetjes šŸ˜€

Wist je dat ik een tosti-boek schreef?
Mijn derde boek heet TOFFE TOSTIā€™S en ligt nu in de winkels. Het kost ā‚¬14,95 en is verkrijgbaar bij de boekhandel, Bruna of viaĀ Bol.com.

Bestel hier mijnĀ eersteĀ ofĀ tweedeĀ boek.

En dan nog ditā€¦
Bloggers houden van interactie. Ik Ć³Ć³k! Zullen we contact houden viaĀ INSTAGRAM,Ā YOUTUBEĀ ofĀ FACEBOOK?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *