Tosti met burrata, aubergine, basilicum en komijnekaas

Joehoe! Het is… tostitijd! Ik maakte een tosti klaar met komijnekaas, aubergine, basilicum en… burrata! En dat was fantastisch. Maar ho: de burrata maak je natuurlijk niet warm, dan verpest je ‘m. Gewoon rauw er op? Hoe? ZO:

Check de tostivideo hier of hieronder.

Abonneren op YouTube is cool en doe je hierzo en volgende week ben ik er weer met een nieuwe tosti <3. Thanks for watching! CIAO 😀

ZULLEN WE CONTACT HOUDEN?
Wees één van de 26.000 die mij volgen op INSTAGRAM, een van de 11.000 die kijken via YOUTUBE, of word m’n 100.000e volger op FACEBOOK :D.

HOU JE NIET VAN KOKEN MAAR WEL VAN LEKKER ETEN?
Top: jij hebt mijn kookboeken nodig. Van mijn eerste boek zijn er al meer dan 10.000 verkocht en deel 2 kan je hierzo bestellen óf vinden in de boekhandel, bij Bruna, Albert Heijn of Bijenkorf, o.a…


Reageer ook