Pizza met geitenkaas, paprika, spek, paddenstoelen en tijm

Hi there! Gisteravond heb ik vet lekker gegeten. Echt: wat een topmaaltijd. Ik had zin in geitenkaas uit de oven, maar ik kon niet echt een lekkere maaltijd verzinnen en toen maakte ik pizza. Want pizza is altijd goed. En! Ik heb dus sinds kort de perfecte pizzabodem ontdekt, dus nu wil ik eigenlijk gewoon iedere dag pizza eten. Vanavond weer. Maar vanavond eet ik al sushi. Ook goed.

Nodig voor Ć©Ć©n persoon: 3 plakjes Koopmans pizzabodem uit de diepvries – 1 pakje spekjes – 1/2 rode paprika – 150gr paddenstoelenmix – beetje verse tijm (zit vaak bij de paddenstoelenmix in de verpakking) – beetje honing – 70gr zachte geitenkaas

Laat de vellen pizzadeeg ontdooien en kneed samen tot een bal. Rol die vervolgens met een deegroller uit tot een dunne, ronde pizzabodem. Leg de pizzabodem op een bakplaat, of op de onderkant van een bakvorm (zo een die je uit elkaar kan halen en dan dus zonder de opstaande randen) en bak ‘m in 20 minuten op 180C af in de oven. Hij is dan een beetje bruin en lekker gebakken. Een soort plat brood.

Snijd de paprika en paddenstoelen in kleine stukjes. Bak de spekjes in de pan (zonder olie) en voeg de paprika- en paddenstoelenstukjes hier aan toe. Bak dit eenĀ minuut of 10.

Verdeel de gebakken spekjes en groentes over de pizzabodem, verdeel er wat geitenkaas over, wat verse tijm en top af met eenĀ beetje honing. Klaar!

SUPER lekker.

MIJN TWEEDE BOEK IS UIT!
Of nou ja, bijna. 26 oktober is het zo ver en je kunt ā€˜m hier al pre-orderen via Bol.com. YES!

DOE EENS GEZELLIG:
Volg mij viaĀ INSTAGRAMĀ | Ā YOUTUBEĀ | FACEBOOKĀ | Snapchat Lterveld. Als je iets klaarmaakt van mā€™n blog of uit mijn kookboek, let me know @Lterveld #gwesse #gewoonwateenstudentjesavondseet

MEER VAN DIT?
Bestel mijn eerste kookboek (10.000x verkocht!) hierrrrrzo.

EĆ©n reactie op “Pizza met geitenkaas, paprika, spek, paddenstoelen en tijm

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *