Wraps met geitenkaas, dadels, komkommer, wortel, sla en pijnboompitten

Joehoe! Deze week at ik al een paar keer wraps en al een paar keer geitenkaas én al een paar keer dadels, want dat is wat je doet als je dingen over hebt en altijd maar voor jezelf kookt. Dus toen ik op een middag -ergens deze week- op zoek was naar een lekkere lunch, gooide ik wederom alles bij elkaar en at ik voortreffelijk. Je zou dit als avondeten kunnen eten, maar dan is het wel ietwat karig, dus ik zou het lekker als lunch doen, óf spekjes en/of kip toevoegen.

Nodig voor één persoon (lunchportie): 2 wraps – 2 handjes peen Julienne – 2 handjes gemengde salade – 4 dadels – 2 plakjes zachte geitenkaas met honing – 1 eetlepel pijnboompitten

Verwarm de wraps in een droge pan en leg vervolgens alle ingrediënten er in. KLAAR. Nou, dat was moeilijk!

Het zou tof zijn als je door dit recept daadwerkelijk geinspireerd raakt om eens iets anders dan een boterham met kaas te lunchen. Dit is chill hoor, deze wraps. Maar wel een beetje karig en een klein beetje een te hoog konijnenvoer-gehalte. Hoewel de dadels de maaltijd wel een soort van redden. Goed, genoeg geluld. EET SMAKELIJK!

DOE EENS GEZELLIG:
Volg mij via INSTAGRAM |  YOUTUBE | FACEBOOK | Snapchat Lterveld. Als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @Lterveld #gwesse #gewoonwateenstudentjesavondseet

MEER VAN DIT?
Bestel mijn eerste kookboek (10.000x verkocht!) hierrrrrzo!


Reageer ook