Vega spaghetti met courgette, champignons en walnoten

HALLO DAAR! Joehoe, ik ben weer terug van vakantie! Ik moest net weer inloggen in m’n blog en was gewoon het wachtwoord vergeten; nou, dan weet je dat je goed even weg bent geweest. Ik was op vakantie naar Zuid Afrika en daar kun je hierrr alles over lezen.

Gisterochtend kwam ik na een vlucht van 11 uur weer thuis en heb ik nog één dagje vakantie gehouden en vandaag is het weer tijd om aan de slag te gaan. En ik heb er zin in! Maar het is ook nog ietwat onwennig, haha.

Maar goed, let’s do this! Ik ga je meteen vertellen over mijn avondeten van gisteravond, wat niet echt heel erg geslaagd was helaas…

Nodig voor één persoon: halve zak gesneden champignons (ik zat nog in vakantiemodus) – 1/2 courgette – 1/2 blik tomatenblokjes – 1/2 zak spaghettisaus van Honig – spaghetti – ijsbergsla – paar walnootjes – aanrader voor erbij: een zak Doritos en kaas

Al in het vliegtuig had ik intens veel zin in spaghetti bolognese, maar het was gister vega maandag en dus moest ik vegetarisch eten van mezelf. Bummer, m’n spaghetti werd namelijk intens saai.

Snijd de champignons (als dan nog nodig is) en de courgette in kleine blokjes en bak in een pannetje met olijfolie tot ze een beetje kleur krijgen. Voeg dan de tomatenblokjes en de spaghettisaus toe, met een beetje water. Kook in de tussentijd de spaghetti gaar in 8 minuten.

Meng de spaghetti met de saus, serveer met walnoten on top en sla on the side. KLAAR!

Zoals ik al zei: vet saai. Echt, wat een mislukking. Het zou sowieso al lekkerder zijn gewoon met gehakt erdoor en met Doritos erbij (wat ik normaal wel altijd doe, maar ik dacht; je moet groentes eten want je bent net terug van een VLEES-vakantie). Maar misschien dat wat kaas (geraspte parmezaan of wat blokjes feta) ook al wonderen had gedaan…

Anyway; ik ben er weer en ga je tot mijn volgende vakantie (in september) weer vermaken met heerlijke (en minder heerlijke) recepten. Welcome back to me! 😀 😉

DOE EENS GEZELLIG:
Volg mij via INSTAGRAM |  YOUTUBE | FACEBOOK | Snapchat Lterveld. Als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @Lterveld #gwesse #gewoonwateenstudentjesavondseet

MEER VAN DIT?
Bestel mijn eerste kookboek (10.000x verkocht!) hierrrrrzo!


2 reacties

Bo -

Je had er ook vega gehakt doorheen kunnen doen! Het gehakt kruiden met sate marinade mix, is al gelijk echt een stuk lekkerder denk ik 😉

leonie -

Sate marinade? interessante combi, haha!

Reageer ook