5 toffe recepten met Boursin #VrijMiBoursin

Gesponsord – Hoi allemaal! Boursin en studenten blijkt een match made in heaven. Eigenlijk dacht ik dit altijd al – welke student kookt er nou niet vanaf het begin van zijn studententijd met Boursin? -, maar het blijkt nu ook uit de praktijk. Al een paar weken werk ik samen met lezers van mijn blog én Boursin om toffe recepten met Boursin de wereld in te slingeren en met succes! Als je zoekt op #VrijMiBoursin vind je op Instagram alleen al 434 recepten. Huppakee! En toen ik vorige week een blog postte met 5x lekkere borrelhappen met Boursin, reageerden jullie ook massaal. Boursin is hot en daarom vandaag wederom 5 toffe recepten voor een Boursin-borrel. Omdat het heerlijk is. En makkelijk. En betaalbaar. En LEKKER!

Schermafbeelding 2016-08-15 om 14.25.22Pizzarolletjes van Hongeralseenpaard.nl
Dit lijkt me echt zo zo zo lekker. Alles wat je nodig hebt is een rol pizzabodem, Boursin, spinazie,pijnboompitten en wat parmezaanse kaas en dan maak je de verrukkelijk uitziende pizzarolletjes van lezeres Margot. Het recept vind je op haar website!

Schermafbeelding 2016-08-15 om 14.22.24

Springrolls met Boursin van lezeres Nicole
Deze foto viel mij meteen op tussen alle andere berichten op #VrijMiBoursin; wat zien deze loempiaatjes er goed uit! Hier is duidelijk iemand met skills aan de slag gegaan. En de vulling van kastanje en Boursin klinkt wat mij betreft ook top. Lekker bezig Nicole!

Schermafbeelding 2016-08-15 om 14.21.48

Turks brood met Boursin van lezeres Sandra 
Dit is ook een goed idee: een Turks brood of gewoon stokbrood (variant van lezeres Stephanie) insnijden en de inhammen vullen met o.a. Boursin en strooikaas. Dit ga ik binnenkort zelf proberen; lijk me heerlijk.

13902688_1345188135509394_2934905201348971405_nBrood met Boursin-kaasfondue van lezeres Kim
Nog zo’n goed idee met Boursin en brood: hol je broodjes uit en vul ze met een soort kaasfondue van Boursin. Het recept van Kim vind je hier!

Schermafbeelding 2016-08-15 om 14.22.58

Flammkuchen van lezeres Sophie
Sophie en ik hadden hetzelfde idee, maar een iets andere uitvoering. Je kunt namelijk perfect Flammkuchen (dunne pizza) maken met Boursin. Ik ging zelf voor de variant op een wrap met spekjes en bosui, Sophie ging voor eentje met ham en zongedroogde tomaat. Lekker!

Zo blijkt wederom dat je alle kanten op kunt met Boursin. Wat voor creatiefs kan jij verzinnen met Boursin? Laat het hieronder weten in een reactie!

En dan is het nu… BORRELTIJD!
Als afsluiter van de #VrijMiBoursin campagne, mag ik 8 deelnemers (en dus lezers van mijn blog) uitnodigen voor de borrel die we op 2 september hebben in Amsterdam. En de gelukkigen zijn:
Hanne, Kim, Laura, Margot, Myrthe, Nicole, Olivier en Sophie. Jullie hebben allemaal bericht gehad dat je er bij bent. Tof! Ik zie jullie 2 september!

En aan de rest:
Super bedankt voor het meedoen. Jullie hebben echt je best gedaan en mij en de wereld laten zien dat je zo veel kunt met Boursin. Watertandend heb ik jullie social media posts voorbij zien komen en als ik ooit nog inspiratie zoek omdat ik Boursin over heb, weet ik jullie te vinden met #VrijMiBoursin. THANKS VOOR JULLIE DEELNAME! En tot de volgende Bloginsiders campagne?

IK HEB EEN KOOKBOEK!
Al bijna 9000 mensen kochten mijn kookboek en zeg nou zelf; ook bij jou op de boekenplank kan hij niet ontbreken, toch? Te koop bij vrijwel alle grote boekhandels, Bijenkorf en Bol.com.

LEKKER SOCIAAL:
Volg mij via INSTAGRAM |  YOUTUBE | FACEBOOK | Snapchat Lterveld. Als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @Lterveld #gwesse #gewoonwateenstudentjesavondseet

7 reacties op “5 toffe recepten met Boursin #VrijMiBoursin

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *