Vegetarische wraps met aubergine, vijgen, champignons, geitenkaas, tomaat, sla, hazelnoten, peterselie en honing

Joehoe! Vandaag is het vegamaandag en ik had weinig zin om te koken, maar wel veel zin in lekker eten. Toen ik langs de Foodhallen liep op weg naar huis, bedacht ik dat ik vét veel zin had in de vega wrap die ze daar verkopen. En dus besloot ik ‘m een soort van zelf te maken. Let wel op: het vijgenseizoen is bijna voorbij, dus over een tijdje zal je geen vijgen meer vinden in de supermarkt… Dus, wat eet je morgen? 😉


Nodig voor ̩̩n persoon: 2 grote wraps Р2 handjes gemengde sla Р1 tomaat Р1 vijg Р3 schijfjes geitenkaas Р1/2 aubergine Рeen handje gesneden kastanjechampignons Рhoning Рpeterselie Рstuk of 10 hazelnoten

Snijd de aubergine in blokjes en bak in olijfolie totdat ze een beetje kleuren. Voeg de champignons erbij en bak even mee tot het er smakelijk uitziet. Verwarm de wraps in de magnetron. Vul de wraps met sla, stukjes tomaat, partjes vijg, wat geitenkaas, een paar hazelnoten en de aubergine en champignons. Top af met wat honing, peterselie, peper en zout. Klaar!

En nu denk je: jezus Leo, die ingrediëntenlijst is echt veel te lang. En dat ben ik met je eens. Maar: HALLO DIT IS LEKKER. Dit was echt echt echt heel erg lekker. Ik maakte twee wraps voor mezelf en zit heel erg vol. Heb het niet eens opgegeten.. Maar man, wat smakelijk. Morgen neem ik de laatste helft mee als lunch.

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA INSTAGRAM |  YOUTUBEBLOGLOVIN | TWITTERFACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook! PS: Ik zit ook op snapchat, volg mijn eetdagboeken via @lterveld!

Heb jij mijn kookboek al? Dan zou ik het heel leuk vinden als je een review schrijft op Bol.com! Hoe? Hierzo!

MEER VEGETARISCHE WRAPS:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *