Tortizza carpaccio

OLA! Omdat ik mezelf best een beetje zielig vind, moet ik mezelf verwennen, vind ik. En hoe kun je jezelf beter verwennen dan met heel veel lekker voedsel? Juist, dat kan niet. Dus: heel veel lekker voedsel it is. Daarom puilt mijn diepvries (en snapchat) momenteel uit van de Ben & Jerry’s, kan mijn voorraadkast niet meer dicht wegens een overload aan chips en wasabinootjes, is mijn wijnvoorraad nog nooit zo groot geweest én at ik vanavond een pizza met het lekkerste vlees op aarde: carpaccio. Dun gesneden rundercarpaccio. Maar dan wel gewoon van AH.



Nodig voor één persoon (dus 2 tortizza’s, best veel in dit geval, 1 heb je ook genoeg aan als je nog een toetje neemt): 2 wraps – 1 blikje 7ct tomatenpuree – 1 tomaat – 1 bol mozzarella – 1 pak rundercarpaccio van AH (incl pijnboompitten en parmezaanse kaas) – 2 handjes rucola

Smeer de wraps in met tomatenpuree. Snij de tomaat en mozzarella in stukjes en verdeel over de wraps. Doe die 15 minuten op 180C in de oven. Verdeel vervolgens de carpaccio over de tortizza’s, met een pluk rucola, beetje peper & zout, pijnboompitten en parmezaanse kaas en eindig met een scheutje olijfolie. Aan tafel!

Nou en wat denk je? Juist: Hemel. Meer woorden maak ik er niet aan vuil. Delicious. Oké, toch wel, want: LEKKER. Aanrader? Ohjazeeeeeker. PS: Morgen komt stufi; mooie timing voor deze maaltijd!

PPS: Die rundercarpaccio van AH is niet de lekkerste ooit. Maar hij kan er mee door.

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA INSTAGRAM |  YOUTUBEBLOGLOVIN | TWITTERFACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook! PS: Ik zit ook op snapchat, volg mijn eetdagboeken via @lterveld!

Heb jij mijn kookboek al? Dan zou ik het heel leuk vinden als je een review schrijft op Bol.com! Hoe? Hierzo!

MEER TORTIZZA’S:

4 reacties op “Tortizza carpaccio

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *