Dinner: Pasta met zalm, pestoroomsaus, rucola en pijnboompitten

Hoi allemaal! Een paar dagen geleden at ik een vreselijk lekkere pasta pesto en ik heb het recept gewoon nog niet met jullie gedeeld. Trouwens, ik zeg wel een paar dagen geleden, maar dit was nog voor Londen, toen mijn goeie camera het nog deed… Anyways, ik maakte een pasta pesto klaar met pesto uit een potje, wat voor mij vrij uitzonderlijk is. Ik vind pesto uit een potje namelijk veeeeeel minder lekker dan zelfgemaakte pesto, al helemaal door je pasta. Maar! Ik heb nu een recept uitgevonden waarbij pesto uit een potje wél heel lekker is. En ja, ik moet toegeven dat dit natuurlijk veel makkelijker is dan zelf je pesto klaar maken (wat ook niet moeilijk is..).

Nodig voor ̩̩n persoon: 1 zalmfilet Р2 eetlepels groene pesto Р2 grote eetlepels mascarpone Р1 eetlepel pijnboompitten Рeen plukje rucola Рverse spaghetti

Ah, dit gerechtje is echt heel simpel klaar te maken. Hou ik van. Bak de zalmfilet in een pan gaar en trek ‘m dan uit elkaar. Voeg de pesto en mascarpone toe en maak er een romige saus van. Kook ondertussen de verse spaghetti en als die gaar is (na 4 minuten) roer je ‘m door de pestosaus. Serveer op een bordje met een pluk rucola er op en wat gegrilde pijnboompitten. Klaar! In no time! Binnen 10 minuten op tafel = awesome.

En zoals ik al zei; een super lekkere maaltijd. Hartstikkke makkelijk en super lekker. Dus, aanrader!

Meer inspiratie nodig voor je avondeten?
Bestel mijn kookboek hier! Voor 23.00 uur besteld = morgen al in huis! Of koop ‘m bij o.a. Bruna, Bijenkorf of de AKO. Bekijk hier een preview.

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook!

OOK LEKKER:

7 reacties op “Dinner: Pasta met zalm, pestoroomsaus, rucola en pijnboompitten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *